Top 3 cviky pro hezké tělo!

17. května 2021

Terka
Chcete hezké tělo? To není problém! Tady je návod na 3 jednoduché cviky!


Foto zdroj - Pexels

Když jste ženy, nebo mladé dívky je jasné, že chcete mít tělo hubené a udržované. Je na to jednoduchý návod!

Návod a cvik vás nezklame. Není to jako váš muž, který vás může opustit nebo vymění za mladší a hezčí jako staré kozačky.

 

Prkno

Prkno, jak se cvik nazývá, vznikne z leže na břiše. Když se cvik jmenuje prkno, tak asi musí i tak vypadat. O zem se zapřete chodidly a rukama, zbytek těla je ve vzduchu. Veškerou váhu přeneste do končetin, a zatněte zadek. Cvik je celý! Už se musí jen trénovat každý den a o něco to vydržet déle. Po týdnu bude vaše tělo na cvik už zvyklé, bude ho pomalu zvládat líp a líp. Po roce budete jako kdybyste cvičila celý život!

 

Cvik na uvolnění

Když jste ve stresu či v neklidné náladě budete na uvolnění potřebovat cvik, který vás naladí na správnou vlnu a vrátí do kolejí. Může na to existovat hodně cviků, ale jen jeden opravdu zafunguje. Co byste řekli, kdyby vám ten cvik mohl někdo říct? Jo a my vám ho řekneme.

Když budete cvik provádět tak ve stoje, když ve stoje tak i ze zavřenýma očima a když už ho děláte tak pořádně. Napněte ruce uvolnite se a pak zhluboka dýchejte. Ruce od sebe tlačte jakoby ste je chtěli vykloubit.

Reklama

Kolébka

Cvik na skoliózu a na hezké záda je tu.

Lehněte si na záda, skrčte ve vzduchu nohy tak nějak aby to připomínalo kolébku, nebo mrtvého brouka. Rukama si nohy obejměte tak aby se vzájemně držely. Až to budete mít, tak se jenom lehce převalujte doleva a doprava. A to opakujte asi 10 minut dokola.




Diskuze

Pro vstup do diskuze se přihlašte


Reklama



Reklama